navigatie overslaan

Landgoed Warmelo

Winter Heerlijckheid

  • 10 - 12 november
  • € 11,50 - € 13,50
  • Diepenheim

De Winter Heerlijckheid is een gezellige country & lifestyle buitenfair op landgoed Warmelo in Diepenheim. Haal inspiratie op en kom heerlijk winkelen voor een betoverende winter!

Wow! Meer dan 100 exposanten laten het beste van wat ze in huis hebben zien in luxe pagodetenten en kramen. Denk aan decoratie voor in huis en de tuin, biologische producten en wintermode. Ook kun je je vergapen aan mooie sieraden, ornamenten en natuurlijk kerstdecoratie. Elke dag zijn er koren aanwezig die de mooiste liederen zingen, regelmatig wordt er een modeshow gegeven en er zijn activiteiten voor de jongste bezoekers.

Als het donker wordt, brengen duizenden lichtjes je in sprookjessfeer

Vergeet niet jezelf te trakteren op een van de diverse lekkere (home-made) gerechten en drankjes op onder meer het buitenterras bij het Koetshuis, of neem een lekker (streek)gerecht mee naar huis. Er is gezellige live-muziek bij de terrassen en over de fair en je kunt gerust aanschuiven bij een van de workshops en demonstraties die gegeven worden zodat jij optimaal zult genieten.

Alleen de aankleding van de fair is al een bezoek waard!

Kom ook en struin langs de kramen en wandel over de buitenplaats. Goed om te weten: de fair vindt plaats op zowel geasfalteerd terrein als in het weiland en de boomgaard. Honden zijn van harte welkom, mits aangelijnd.

Koop hier je kaarten!

Wanneer

-
-
-

Prijzen

Aan de deur
€ 13,50
Voorverkoop
€ 11,50

Kinderen van 7 tot 14 jaar: € 5,-

Het is mogelijk om dagkaarten te reserveren, Maar alleen de fair bezoeken tijdens de avonduren is ook mogelijk.

Op de kaart

Meer leuke evenementen