navigatie overslaan

Midwinterwandeling Delden

  • 27 december
  • 10:00- 14:00
  • € 2,50
  • Delden

Ontdek landgoed Twickel, één van de mooiste landgoederen van Nederland, tijdens de traditionele Midwinterwandeling Delden.

De route start vanaf Gasterij 't Oaldershoes, aan de Kerkstraat 5 in het centrum van Delden. Je kunt kiezen uit 4, 10 of 15 km, waarbij de kortste route uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen en mindervaliden.

Bezienswaardigheden onderweg
Met behulp van de routebeschrijving word je langs de verschillende bezienswaardigheden geleid, zoals de Museumboerderij de Wendezoele, de Noordmolen en Bezoekerscentrum Twickel, Schaapskooi ‘t Schoap’nschot, Wagenmakerij van den Barg en Houtzagerij Twickel

De route gaat over landgoed Twickel, waar alle bezienswaardigheden nog in kerstsfeer zijn. Tijdens de wandeling worden warme hapjes en drankjes tegen een kleine bijdrage aangeboden. Er is koffie en krentenwege, maar ook glühwein, oliebollen en pannenkoeken. Warme chocolademelk, de traditionele kniepertjes en snert worden uiteraard niet vergeten. Tijdens de wandeling hoor je ook het welbekende geluid van de midwinterhoorn.

Tijden
Je kunt de wandeling starten tussen 10:00 en 14:00 uur. De deelnemende attracties zijn geopend van 10:00 tot 16:00.

Parkeren
Let op: PARKEREN op Landgoed Twickel is niet toegestaan!
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in het centrum en bij het station.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 2,50

Pinnen bij het startpunt is mogelijk.

Op de kaart

Meer leuke evenementen