navigatie overslaan

muziek

Harald Veenstra - De Vrolijke Mix

  • 28 februari
  • 15:00
  • € 11,50
  • Vroomshoop

Harald brengt altijd, vooral voor de senioren, geweldig herkenbare liedjesprogramma’s en dit keer is het ‘De Vrolijke Mix’. De titel spreekt voor zich. Het wordt een bonte parade van veel lekkere hollandse meezingers maar ook bekende engelstalige nummers.

Een songfestivalkraker, gekke cabaretliedjes, liedjes van Edith Piaf maar ook van Indië. Een speciaal geschreven lied over Overijssel. Een lied van Aznavour in het Nederlands omdat Harald destijds de eerste was die een hele cd met allemaal vertaling van chansons van Charles Aznavour had gemaakt en die ook persoonlijk aan hem uit mocht reiken.

Van Wim Sonneveld tot Willeke en van BZN tot ABBA. Een gezellige potpourri van het mooiste repertoire van lang geleden maar ook van deze tijd. Ook juist de liedjes die we bijna nooit meer horen. Op het grote scherm verschijnen allerlei beelden die met de liedjes te maken hebben.

Natuurlijk zoals altijd in een vermakelijk sfeervol programma zoals u dat al vele jaren van Harald gewend bent. Persoonlijk, warm en meeslepend. Een feestelijke voorstelling vol humor en herkenning met voor elk wat wils!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 11,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen