navigatie overslaan

muziek

Kerstconcert | Twents jeugd symfonieorkest

  • 22 december
  • 20:00
  • € 5,00 - € 10,00
  • Goor

Het Twents Jeugd Symfonieorkest (TJSO), onder leiding van dirigent Carl Wittrock, brengt op vrijdag 22 december een magisch kerstconcert in de Hofkerk van Goor.

Met meer dan 25 jaar geschiedenis biedt het TJSO jonge getalenteerde muzikanten de kans om waardevolle ervaringen op te doen en zich zowel muzikaal als sociaal te ontwikkelen. Het gezamenlijk geven van concerten met 60 leeftijdsgenoten geeft hen de kans om hun passie te delen.

Dit unieke kerstconcert belooft een avond vol variatie te worden. Naast een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo (100 leden), zullen ook solisten vanuit het orkest zelf te horen zijn. Het repertoire omvat bekende kerstklassiekers zoals een Christmas Overture in Broadwaystijl, Most Wonderful Christmas en Let Them Know It's Christmastime.

Het is fantastisch om te zien dat een groep getalenteerde jongeren zo geniet van het samen musiceren

Carl Wittrock — Dirigent

Om de avond een extra feestelijk karakter te geven, worden bezoekers tussen 19.30-20.00 uur buiten verwelkomd door midwinterhoorns van de Midwinterhoornbloazers Goor-Diepenheim.

Mis deze betoverende avond niet en reserveer snel je kaarten via de officiële website van TJSO: www.tjso.nl. Het wordt een onvergetelijke avond voor liefhebbers van prachtige muziek en betoverende kerstsferen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00
Entreeprijs Volwassenen
€ 10,00

Kinderen t/m 16 jaar €5,-

De prijzen zijn exclusief servicekosten.

Op de kaart

Meer leuke evenementen