navigatie overslaan

muziek

De Top 2000 Revisited! - concert

  • 3 februari
  • € 10,00
  • Borne

Ook zo genoten van de Top 2000 in december? Dan hebben we goed nieuws! Vijf jaar na de eerste editie is het Top 2000 concert in Borne terug!

Op zaterdag 3 februari 2024, om 19:30 uur, komt de magie van muziek opnieuw tot leven in de St. Stephanuskerk te Borne.

Het belooft een geweldige & muzikale avond te worden waarin muziek van de Top 2000 centraal staat. De diversiteit van de avond wordt geaccentueerd door een gave en afwisselende line-up, bestaande uit de zeskoppige band V-Street, het duo Double6, soliste Sam Molendijk en initiatiefnemer: het koor Inpajoko. Met nummers van onder andere the Eagles, Ilse de Lange, Abba, Queen en Pink Floyd is er voor elk wat wils. Wat dit concert echt bijzonder maakt, is dat deze muzikale talenten niet alleen hun eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook met elkaar 'verbinden'. Ze zullen met elkaars nummers meezingen en meespelen, wat resulteert in een geweldige muzikale samenwerking.

De presentatie van het geheel is in handen van de Bornse muziekprofessor Herman Lansink Rotgerink en van spreekmeester Rob Munsterhuis. Zij zullen de nummers voorzien van bijbehorende achtergrondinformatie en de avond op hun eigen ludieke wijze aan elkaar praten. En natuurlijk is er ook deze editie een ‘special guest’ uitgenodigd. Die houden we echter nog even geheim.

Na afloop van het concert krijgen alle bezoekers de gelegenheid om in informele sfeer bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het ‘elkaar ontmoeten’ staat hierbij centraal. Je bent van harte welkom!

Kaarten a €10,- zijn te koop via de website TOP2000 Revisited – Muziek verbindt! of tegen contante betaling af te halen bij Slijterij Wijnkoperij de Barrique en Huls Kleur en Interieur in Borne. Een eerste consumptie is hierbij inclusief.

Inwoners van Borne met een laag inkomen krijgen de mogelijkheid om het concert gratis bij te wonen. Zij kunnen, op vertoon van ‘de Alinea’, voorzien van hun naam, maximaal 2 gratis kaarten afhalen op bovenstaande verkooppunten. Hier geldt wel dat op=op.

Top 2000 in Nederland

In Nederland is de Top 2000 een iconisch jaarlijks radioprogramma dat de beste en meest geliefde nummers aller tijden verzamelt en afspeelt. Ontzettend veel luisteraars zijn er elk jaar maar weer duk mee: het verzamelen van hun favoriete nummers om daar vervolgens op te stemmen. Het gaat niet alleen om leuke nummers, maar het is vaak ook een reis door de tijd. Het brengt herinneringen terug, creëert nieuwe momenten en verbindt mensen door de kracht van muziek. Van iconische rockhits tot hartverwarmende ballads, de Top 2000 biedt een breed scala aan nummers die resoneren met verschillende generaties.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen