navigatie overslaan

Dinkelcross in de Losserse Zandbergen

  • 18 februari
  • 10:30
  • Losser

Dinkelcross met verschillende afstanden en starttijden in de Losserse Zandbergen. Zondag 18 februari 2024

Dinkelcross in de Losserse Zandbergen

De organisatie is in handen van AV Iphito.
Een prachtige natuurlijke cross door het bos en natuurgebied "De Zandbergen" meetellend voor de Twentse Cross Competitie.

Er kan volledig onverhard gelopen worden. Er zit een oversteek over een zandvlakte in de cross en wat pittige korte heuveltjes. Men loopt ook langs een zijtak van het riviertje de Dinkel.

De lopers kunnen kiezen uit een 5 km en een 10 km afstand. Voor de jeugdlopers is er een 2,5 en 1,5 km afstand en de kleinste deelnemers leggen een afstand van 1 km in de Zandbergen af.

Het natuurgebied “De Zandbergen” is gelegen aan de Ravenhorsterweg en Grensweg in Losser. Start en finish is bij ‘t Zaandhoes. Deze is lopend te bereiken vanaf de Grensweg.

Op het terrein is kleedruimte en douchegelegenheid aanwezig.

De cross is geschikt voor iedereen; wedstrijdlopers wie hun krachten onderling willen meten en recreatieve lopers wie zichzelf uitdagen. Hiervoor geldt ook de olympische gedachte “meedoen is belangrijker dan winnen”! Na afloop kan men genieten van de gezelligheid rondom 't Zaandhoes en zich verwennen met een stuk taart, zelfgebakken door de leden van AV Iphitos.

Meer informatie eninschrijving

Men dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn om de startnummers op te halen.

Wanneer

Op de kaart

Meer leuke evenementen