navigatie overslaan

Kunsten op Straat

Heimland

  • 20 - 23 jun 2024
  • Diepenheim

Op donderdag 20, vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juli verandert Diepenheim in een thuis voor theatermakers en liefhebbers van theater. Onder de naam Heimland worden in en om Diepenheim tientallen voorstellingen gespeeld.

Tijdens het 3e weekend van juni is Werkplaats Diepenheim omgetoverd tot een mini festival terrein. Met drankjes, eten, muziek en gratis straattheater.

De voorstellingen zijn gemaakt in Werkplaats Diepenheim en jaarlijks komen de makers speciaal terug om op het festival te spelen. Met recht een huisgemaakt festival.

Grootse, intieme voorstellingen in en om Diepenheim
Het publiek trekt op met de artiesten. Dichter bij de makers kun je niet komen. Heimland roept geborgenheid en verlangen op. Je voelt je meteen thuis. Ook wanneer je geen theater gewend bent. En wie er wel dol op is, wil nooit meer weg!

Kaartverkoop
De data van de kaartverkoop voor de betaalde voorstellingen tijdens Heimland volgen zo snel mogelijk. Het aanbod vind je op heimland.nl.

Bij Heimland ben je eerder deelnemer dan toeschouwer. Het publiek trekt op met de makers. Samen gaan ze op zoek naar het thuisgevoel, dat zich in Heimland overal en in allerlei gedaanten kan voordoen.

Op de website heimland.nl staat het hele programma weergegeven inclusief speeldata en tijden of download hier het schema. De voorpret kan beginnen! Heb jij je lijstje klaar, koop dan je kaarten gemakkelijk via de knop ‘bestel kaarten’ onder kaartverkoop.

Al eerder verzekerd zijn van kaarten? Word dan vriend van Heimland. Naast dat je als vriend aanwezig bent bij de opening van Heimland en dus gegarandeerd deel kan nemen aan de uitvoering naar keuze: Onderwater Producties, Krang of Kalterflug, krijg je tijdens de kaartverkoop ook voorrang bij het boeken van één van de tientallen uitvoeringen. Stuur jouw keuze voor één van de shows naar info@heimland.nl of registreer je als vriend via www.voordekunst.nl.

Wanneer

-
-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen