navigatie overslaan

Met Lonneke Dort, Remy Evers en Thjum Arts

ComedyPact

  • 12 april
  • 20:15
  • € 17,00 - € 19,50
  • Nijverdal

ComedyPact is een avondje aanstormend cabarettalent! Nieuw talent dat stiekem toch al zijn sporen verdiend heeft. Voor jou hebben wij drie kanjers geselecteerd.

Lonneke Dort – Wat mij betreft

Lonneke (winnaar juryprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2017) werd wildernisgids en is er klaar voor om tijdens de apocalyps het bos in te trekken. Tot die tijd is ze in ons midden en probeert ze zich te verhouden tot beige mensen, groetjes en sudderen in je eigen comfortzone.

Remy Evers – Gewoon Remy

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan je tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Thjum Arts – Tijdloos Genot

What you see is what you get! Een authentieke gast met doordachte humor. “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. Arts brengt een droogkomische performance”. Dit schrijven anderen over hem, dan zal het wel zo zijn.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50
CJP prijs
€ 17,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen