navigatie overslaan

Op het Plechelmusplein

Verenigingendag

  • overmorgen
  • 12:00- 17:00

Ben je opzoek naar een leuke hobby, sportieve bezigheid of wil je vrijwilliger worden? Op de Verenigingendag is er volop te zien, te doen en te beleven. Dus zijn jullie er ook bij?

Op zondag 21 april kun je van 12:00 tot 17:00 uur op het St. Plechelmusplein langskomen bij verschillende kramen met leuke activiteiten en optredens voor iedereen. Er staan kramen van allerlei clubs, verenigingen en stichtingen uit Oldenzaal, die zichzelf presenteren op een leuke en unieke manier!

Het is interactief, dus je kunt meedoen met verschillende activiteiten of kijken naar de optredens die er allemaal zijn. Zang- en dansoptredens, een dj die draait en die je de kneepjes van het vak leert of actief met judo bezig zijn. Alles komt voorbij deze dag! En voor de kinderen is er ook nog een leuke speurtocht georganiseerd door O-Kids en kun je verschillende spelletjes spelen op het Kidsplein!

En terwijl Clown Funny helemaal kosteloos een cool ballonfiguur maakt voor de kids, geniet je tussendoor van zoete bubbelwafels of een heerlijke luxe hotdog van de TastyCruiser.

Het Kidsplein

Blikgooien, Twister, een voetbalwand en nog veel meer! Dit allemaal vind je op het Kidsplein. Speel gratis leuke spelletjes met je vrienden en familie en ontvang bij elk spel een sticker voor de stempelkaart en maak kans op een Oldenzaalse Cadeaubon t.w.v. €15,-!

Kortom, de Verenigingendag wil je niet missen, want van het verenigingsleven word je namelijk blij!

De volgende deelnemers zijn te vinden op de Verenigingendag:

Wanneer

-

Meer leuke evenementen