navigatie overslaan

Inclusief koopavond en weekmarkt

Restantendagen Rijssen

  • 29 februari - 2 maart
  • Rijssen

Op donderdag 29 februari, vrijdag 1 en zaterdag 2 maart is het weer zover. Dan is het tijd voor de halfjaarlijkse Restantenmarkt in de modestad van Twente.

De Restantenmarkt in centrum Rijssen trekt elk seizoen veel mensen, zelfs van ver buiten de regio. Rijssenaren en regioklanten kunnen ook nu weer drie dagen lang profiteren van al het moois dat Rijssen biedt. Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoens-restanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Zowel in de winkels als buiten op de kramen kun je profiteren van koopjes en enorme kortingen. Let op! Op is op! Op zaterdag is het extra gezellig met de wekelijkse warenmarkt rondom het gemeentehuis.

Parkeren

Kom je met de auto naar Rijssen? Op heel veel plekken in het centrum kun je de hele dag gratis parkeren. Let echter wel op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen, daar is een zogenaamde ‘blauwe zone’ van toepassing en kun je gedurende 1 ½ uur gratis parkeren met parkeerschijf.

Wanneer

-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen