navigatie overslaan

Muzikaal evenement

Korenfestival en braderie

  • 25 mei
  • 12:00- 18:30
  • Holten

Maar liefst 24 koren laten hun repertoire horen tijdens het korenfestival. Naast de optredens van de koren is er een gezellige braderie in het hart van Holten.

Al 9 jaar bundelen de Diekerhookse Möl’nzangers, koor Amazing en de Holtens handelsvereniging de krachten voor het korenfestival met gezellige braderie. Tientallen ondernemers uit Holten en verder uit de regio komen hun koopwaar presenteren op de braderie. Van 12.00 uur tot 18.00 uur kan je shoppen langs verschillende kramen. Tussendoor kan je genieten van de optredens van diverse koren.

Kom genieten van een diversiteit aan koren met verschillende soorten muziek. Veel koren uit Holten doen mee. Maar ook koren uit de regio en ver daarbuiten hebben zich weer aangemeld. In totaal laten 24 koren hun repertoire horen tijdens het korenfestival. In het centrum zijn vijf podia en er wordt opgetreden in de Dorpskerk. Als afsluiting van het evenement wordt om 18.00 uur op de Smidsbelt door alle deelnemende koren het eindlied 'Blauw' van The Scéne gezongen.

De grote braderie verbindt de verschillende podia in de dorpskern. Tijdens het evenement hebben de horeca de terrassen open en zijn er verschillende foodcars en kramen met etenswaren te vinden in het centrum.

Wanneer

-

Op de kaart

Meer leuke evenementen