navigatie overslaan

expositie

Kunstmoment Diepenheim

  • 19 - 28 april
  • 11:00- 17:00
  • Diepenheim

Benieuwd naar de combinatie kunst en natuur? Bezoek Kunstmoment Diepenheim. Twee weekenden lang vind je op bijzondere locaties in en rondom Diepenheim hoogwaardige en professionele kunstuitingen.

Dit jaar vindt alweer de achttiende editie plaats van Kunstmoment Diepenheim. En ook dit jaar belooft de kunstroute weer veel moois! Met ruim zestig professionele kunstenaars op om en nabij veertig locaties kun je veel uiteenlopende kunstuitingen verwachten.

Een evenement van tien dagen waar bezoeker én kunstenaar elkaar ontmoeten.

Via een speciaal samengestelde route kom je langs alle ruim veertig locaties. Op de meest verrassende plekken in de natuur, op buitenplaatsen en bij kastelen, in oude schuren, bijzondere huizen en in galeries is kunst te zien. Vaak zijn de kunstenaars zelf aanwezig, zodat ze een toelichting kunnen geven op het eigen werk.

Het best bewaarde geheim van het Oosten des lands!

Kunstmoment is meer dan alleen een tentoonstelling. Naast de route zijn er ook workshops, presentaties en voorstellingen.

Het thema van 2024 is: PUUR!

De catalogus met route is te koop bij Herberg de Pol. Je vindt Herberg de Pol aan de Raadhuisstraat 8 in Diepenheim.

Over Kunstmoment Diepenheim
Kunstmoment Diepenheim is een evenement waarbij tien dagen lang professionele kunst te bekijken valt op bijzondere locaties in het landschap van Diepenheim. Al vijftien jaar een begrip, met vele duizenden bezoekers.

Foto: Josée Kempe

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-

Op de kaart

Meer leuke evenementen