navigatie overslaan

muziek

Delden Klassiek | Salon Chopin

  • 2 maart
  • 19:30
  • € 10,00 - € 15,00
  • Delden

Zaterdagavond 2 maart 2024 verwelkomen de Cultuurvrienden je graag in de Oude Blasiuskerk van Delden voor een bijzonder optreden van het gerenommeerde liedduo Johannette Zomer (zang) en Marien van Nieukerken (piano). Samen brengen zij een boeiend programma dat zich richt op Chopin, zijn tijdgenoten en zijn leven in Parijs.

Tijdens het concert wordt de connectie tussen de nummers en Chopin uitgelegd aan de hand van tekstfragmenten, waardoor je een levendig beeld krijgt van het culturele hart van Europa dat Parijs destijds was.

Johannette Zomer, met een repertoire dat reikt van de Middeleeuwen tot de 20e eeuw, heeft in 2016 de Zomer Academie Zutphen opgericht. Hier organiseert ze van alles, van masterclasses en workshops tot koorprojecten en operaproducties, een echt platform voor jonge professionals, studenten en amateurmuzikanten.

__ Marien van Nieukerken, de pianist gespecialiseerd als liedbegeleider, brengt zowel klassieke als hedendaagse liederen in zijn repertoire. Hij is de grondlegger van het Internationaal Studenten LiedDuo Concours en heeft daar als artistiek directeur zijn stempel op gedrukt.

Kom en geniet in de historische setting van de prachtige Oude Blasiuskerk!

Voor meer achtergrondinformatie over de musici en het programma verwijzen wij naar www.cultuurvrienden-oudeblasius-delden.nl

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00
Prijs voor leden
€ 10,00

Kaarten aan de kerkzaal, zaterdag 2 maart, vanaf 18:30 uur. Voorverkoop via NL 45 RABO 0317 6914 14 en bij The Read Shop Delden

Op de kaart

Meer leuke evenementen