navigatie overslaan

actief

Midzomerfiets4daagse Diepenheim

  • 23 - 26 juli
  • 09:00- 11:00
  • gratis - € 11,00
  • Diepenheim

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 juli 2024 staat de Midzomerfiets4daagse Diepenheim weer op de agenda. Dagelijks worden er twee fraaie routes uitgezet van ca. 40 en 60 km, die ook bewegwijzerd zijn.

Ook dit jaar zijn er weer mooie routes uitgestippeld, waarbij je elke dag een andere kant op fietst. Onderweg kom je langs verschillende bezienswaardigheden en is er voldoende tijd om even af te stappen voor een hapje en een drankje en te genieten van de gastvrijheid en de mooie natuur.

Inschrijven
De start van de Midzomerfiets4daagse Diepenheim vindt plaats bij Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8, Diepenheim. Starten kan tussen 9 en 11 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk, maar ook niet nodig.

De prijs voor een weekkaart is € 11,- per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost € 4,- per persoon.

Natuurvriendelijk
De Midzomerfiets4daagse Diepenheim ( onder de vlag van de OVD) ondersteunt het natuurvriendelijk organiseren van evenementen in goed overleg met de eigenaren van de landgoederen die in de routes zijn opgenomen.

Foto: Fotostudio Markelo

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 11,00
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis

Een dagkaart kost €4,- per persoon.

Op de kaart

Meer leuke evenementen