navigatie overslaan

muziek

William Janz Zingt Julio Iglesias

  • 1 juni
  • 20:15- 23:00
  • € 47,00 - € 215,00
  • Almelo

Geniet van een romantische avond uit. William Janz zingt alle hits van zijn grote idool Julio Iglesias onder begeleiding van de ‘Micky Fisser Band’!

William Janz zingt Julio Iglesias

William Janz staat op 1 juni in de spotlights van het Theaterhotel Almelo! Zijn succesvolle Nederlandse theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” komt op zaterdag 1 juni aanstaande naar Almelo!

Wegens overweldigend succes en aanhoudende vraag heeft het management besloten om extra concerten in te plannen. De theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” werd vorig jaar afgesloten met maar liefst 12 uitverkochte theaters! In zijn show zingt William Janz naast alle klassiekers van Julio Iglesias zeker zijn eigen hits als “Milonga” en “Me Va Me Va, We Gaan We Gaan”. Dit in een avond vol romantiek en zwoele Latin hits onder begeleiding van zijn 12-mans “Micky Fisser Band”.

In “España Got Talent” verraste William Janz het Spaanse publiek met zijn onweerstaanbare Julio stemgeluid en veroverde hij hun harten. Met deze internationale doorbraak is zijn video al meer dan 15 miljoen keer bekeken. William Janz is uitgeroepen tot de nummer 1 Julio Iglesias zanger ter wereld en hij is actief in 7 Spaanstalige landen!

Zijn manager Riny Schreijenberg (Marty) heeft al vele artiesten o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Thomas Berger groot gemaakt en nam een aantal jaren geleden William Janz onder zijn hoede. Wat resulteerde in de theatertour “William Janz Zingt Julio Iglesias” 2023.

Wanneer

-

Prijzen

Toprang
€ 215,00
1e rang
€ 87,00
2e rang
€ 47,00

Tijdens het concert van William Janz zijn er naast de standaard tickets ook VIP tickets te bestellen. Als VIP Gold krijgt u een Golden zitplaats, een exclusieve ontmoeting met William Janz en ontvang het William Janz VIP pakket! Kiest u voor het VIP PLATINUM arrangement dan krijgt u de beste zitplaats en geniet u van een Tapas de España Exclusieve (eten en onbeperkt drinken) in een special ingerichte VIP-ruimte, een William Janz VIP pakket en een exclusieve ontmoeting met William Janz!

Op de kaart

Meer leuke evenementen