navigatie overslaan

muziek

Zondagmiddagconcert Jan Vayne

  • 21 april
  • 15:00
  • € 30,00
  • Denekamp

Pianist Jan Vayne geeft elke maand op zondagmiddag een concert op een historische plek in het oosten van het land en op zondag 21 april komt hij spelen in Huis Singraven.

De bijdrage voor dit concert, is naast het concert zelf, inclusief:

  • toegang tot het landhuis
  • vervolgens koffie en/of thee voor de aanvang van het concert
  • een heerlijke rode of witte wijn of een sapje of watertje na het concert en deze zullen in en om het huis worden genuttigd om de nazit te omlijsten!

Let wel: de poort gaat bij aanvang van het concert weer dicht, u bent welkom vanaf 14.30 uur, om 15.00 uur begint het concert! Bent u toch onverhoopt te laat voor dit exclusieve concert? Dan mag u even bellen met Monique op 06-82337359 en u wordt toegelaten. De poort sluit om wandelaars op het landgoed niet ongerust te laten maken over een open poort, niet voor een ieder die met een ticket op onze lijst staat!

Jan Vayne zal deze zondagmiddag op de bijzondere antieke vleugel van het landgoed zelf zorgen voor beleving in klanken die het landgoed zal omlijsten zoals nooit eerder te voren te horen is geweest!

Parkeren kan op de parkeerplaats van het restaurant bij de watermolen (uit de 15e eeuw), tegenover Huis Singraven: Molendijk 37, 7591PT te Denekamp. De setting is ideaal voor mensen die de zondagse rust willen bewaren en bewaken, maar toch de speciale belevingen die juist bij deze zondagse rust horen opzoeken. Wees Welkom!

Het pianospel van Jan op de plek is niet voorbereid, hij speelt puur op het moment zoals alleen een maestro dat kan, daardoor is elk concert uniek in de beleving! Muziek zal tijdens deze concerten de omlijsting zijn voor de geschiedenis en op deze wijze willen we aandacht trekken en schenken voor en aan ons cultureel erfgoed.

Elk verkocht kaartje steunt de voedselbank Doors Wide Open.

BESTEL TICKET

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 30,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen