navigatie overslaan

rondleiding

Kasteelrondleidingen Twickel

  • 5 juni - 14 september
  • 10:30- 15:00
  • € 15,00
  • Delden

Altijd al eens een kijkje willen nemen in een echt kasteel? Dan is dit je kans! Tijdens de Kasteelrondleidingen is Kasteel Twickel geopend voor bezoekers.

Kasteel Twickel staat bekend als een van de meest prachtige kastelen in Nederland, en niet alleen vanwege zijn imposante buitenkant. Het interieur is een ware schatkamer, gevuld met schilderijen, meubels, porselein en een indrukwekkende boekencollectie van ongekende kwaliteit. Wat dit kasteel extra bijzonder maakt, is dat het geen museum is, maar een bewoond huis. Dit geeft onze rondleidingen een uniek tintje, waarbij bezoekers een glimp kunnen opvangen van het leven in dit historische pand.

In een uur rond
Je krijgt in ruim een uur alle hoogtepunten van het huis te zien: keukens en onderhuis, salons, appartementen, eetzaal met prachtig gedekte tafel, de bibliotheek en de galerijen. Zoals gebruikelijk bij ontvangsten staan overal verse bloemen uit eigen tuin. Per tijdslot worden maximaal 24 gasten rondgeleid, in een groepsgrootte van zes personen per gids.

Reserveer tijdig jouw tickets!

In de Oranjerie is een jaarlijks wisselende zomerexpositie en kun je genieten van een drankje en iets lekkers.

Wat krijg je?

  • Rondleiding door het huis met een deskundige gids, duur circa 70 minuten
  • Entree Tuinen & Park, inclusief zomerexpositie in de Oranjerie
  • Op vertoon van het entreebewijs heb je dezelfde dag vrij toegang tot de kasteeltuinen en het park (10-17 uur)

Wanneer?
In de zomermaanden, juni tot en met september is het huisbezoek mogelijk op een aantal dagen namelijk; woensdag, vrijdag en zaterdag. De rondleidingen door het kasteel starten stipt om 10:30, 12:00, 13:30 en 15:00 uur.

Koop hier de tickets online

Meld je 5 minuten voor aanvang bij de entree van het kasteel. Houd er rekening mee dat het 5 minuten lopen is van de parkeerplaats en de Landgoedwinkel naar het kasteel. Parkeren kost € 2.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Wil je alsjeblieft de kaarten tijdig en online reserveren? Op=op

Op de kaart

Meer leuke evenementen