navigatie overslaan

educatie

Politiek in de Pol | Maurits von Martels en Han ten Broeke

  • overmorgen
  • 17:00
  • € 10,00 - € 12,50
  • Diepenheim

Dit is dé kans om politieke leiders te ontmoeten en hun standpunten te horen. Hierbij nodigen we je uit om deel te nemen aan Politiek in de Pol, de 46ste editie.

BBB-gedeputeerde Maurits von Martels en Han ten Broeke (VVD) zijn te gast in de volgende aflevering van Politiek in de Pol op zondag 14 april 2024 in Diepenheim. In gesprek met presentator Hans Verbeek laten zij hun licht schijnen over de provinciale, de landelijke én de internationale politiek.

Maurits von Martels is sinds een jaar gedeputeerde Landbouw en Natuur namens de BBB in de provincie Overijssel. Wat heeft één jaar BBB in de provincie opgeleverd? Hoe ziet hij de ontwikkelingen rond de kabinetsformatie in Den Haag? En welke gevolgen hebben de Europese Parlementsverkiezingen voor het provinciale landbouwbeleid?

Han ten Broeke, uit Delden, is voormalig Tweede Kamerlid voor de VVD. Tegenwoordig werkt hij voor de denktank HCSS (Haags Centrum voor Strategische Studies), gespecialiseerd in de internationale veiligheid. Met hem spreken we over de toekomst van de NAVO, de Europese Unie en Oekraïne.

De muziek begint om 16.30 uur. De column is van Paul Abels. Reserveren wordt aangeraden via www.herbergdepol.nl

Wanneer

Prijzen

Aan de deur
€ 12,50
Voorverkoop
€ 10,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen