navigatie overslaan

Slow Monday

  • 15 april
  • 08:00

Op maandag 15 april lanceert Meisje het allereerste "Slow Monday" concept!

Wat houdt Slow Monday in? Nou, het is eigenlijk best eenvoudig. De deuren openen al om 8:00 uur en bieden een heerlijk rustige omgeving voor iedereen die behoefte heeft aan een beetje verandering van omgeving.

Of je nu een student bent die wil studeren, een freelancer die een dagje buiten wil werken, of gewoon iemand die op zoek is naar een ontspannen sfeer om een boek te lezen, bij Meisje ben je aan het juiste adres.

Maar dat is nog niet alles! Voor slechts €6,25 kan je genieten van onbeperkte slow coffee. Dat klopt, je leest het goed! Neem gerust de tijd om te ontspannen, te genieten en misschien zelfs wat nieuwe mensen te ontmoeten die dezelfde behoefte aan een beetje rust en verbondenheid delen.

Slow Monday draait niet alleen om koffie en productiviteit; het gaat ook om het creëren van een ruimte waar mensen zich welkom voelen, waar ze zich kunnen concentreren zonder afleiding en waar ze zich kunnen verbinden met anderen die een vergelijkbare levensstijl delen. Dus, markeer die kalender, vertel het aan je vrienden en sluit je aan voor een dag vol langzame koffie, goede gesprekken en misschien zelfs wat onverwachte inspiratie.

Wanneer

Meer leuke evenementen