navigatie overslaan

Hemelvaart Fiets4daagse Delden

  • 09 - 12 mei
  • 10:00- 12:00
  • € 10,00
  • Delden

Van donderdag 9 mei t/m zondag 12 mei vindt de jaarlijkse Hemelvaart Fiets4daagse Delden weer plaats. Je kunt één tot vier dagen mee fietsen en kiezen uit de afstanden 30 of 50 km.

De start en finish van de Hemelvaart Fiets4daagse Delden vinden plaats in het centrum van Delden. Dit historische stadje met vele prachtige monumentale gebouwen maakt deel uit van de gemeente Hof van Twente. Naast Delden behoren ook Bentelo, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo en vele buurtschappen tot deze gemeente. Vlakbij het centrum van Delden ligt het bekende kasteel Twickel, dat deel uitmaakt van het grootste landgoed van Nederland met zo’n honderdvijftig boerderijen, twee watermolens, een watertoren en houtzagerij.

Inschrijven kan op alle startdagen van 9.00 tot 12.00 uur. Alle dagen is het vertrek vanaf Eetcafé de Burgemeester.

Elke dag is er een andere themaroute van 30 en 50 km. Geniet van het mooie landschap en de Twentse gastvrijheid.

Geniet van het mooie landschap en de Twentse gastvrijheid.

Een 4-daagse kaart kost € 10,- per persoon. Een dag mee fietsen is ook mogelijk! Een dagkaart kost € 3,50 per persoon.

Donderdag 9 mei – Dauwtraproute

Op Hemelvaartsdag fiets u over het mooie landgoed van Twickel met karakteristieke boerderijen en in omgeving van Zenderen, Hertme en natuurlijk Saasveld. Doe vandaag ook nog even het centrum van Delden aan. Hemels Mooi Delden is een erg gezellige afsluiting van de dag!

Vrijdag 10 mei – Reggestreekroute

Vrijdag ontdekt u de veelzijdigheid van een stukje paradijs op aarde! Het Reggedal is een veelzijdig en afwisselend gebied. Hier fiets je door de weiden, veengebied, bossen en over fraaie heidevelden

Zaterdag 11 mei – Hofroute

De derde dag fietst u ontdekt u de veelzijdigheid van de Hof van Twente, De route gaat o.a. richting Wiene, Goor, Stokkum, Zeldam en Delden

Zondag 12 mei – Zoutroute

Op de slotdag fietst u door de buurtschappen van Boekelo, met z’n oude boerderijen, doorkijkjes over de weilanden en kronkelende landweggetjes op de fiets.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Een dagkaart kost €3,50.

Op de kaart

Meer leuke evenementen