navigatie overslaan

festival

Zomerfeesten Hengevelde

  • 14 - 23 juni

Twee weekenden met volop zon, gezelligheid, de lekkerste drankjes en tofste artiesten. De zomerfeesten Hengevelde staan weer voor de deur!

Jaarlijks breidt zomerfeesten Hengevelde uit, maar dit jaar is het evenement groter dan ooit! Beide weekenden hebben een vol programma, benieuwd wat er te beleven valt? Check dan het overzicht hieronder of klik HIER om rechtstreeks naar de website van Zomerfeesten Hengevelde te gaan!

Vrijdag 14 juni
Traditiegetrouw zijn alle bedrijven uit Hengevelde op de vrijdagmiddag van het eerste weekend welkom op het terrein om onder het genot van een hapje, drankje en muziek van lokale bandjes de zomerfeesten in te luiden.

Zaterdag 15 juni
Ook het Grootste Kantinefeest wil je niet missen. Kom zaterdag 15 juni met jouw voetbalteam, handbalteam, tennisvereniging, etc. naar het terrein en sluit het seizoen af met de 'zwaarste derde helft van het jaar!' Met onder andere artiesten als Frans Bauer, Monique Smit en The Guilty Pleasure Girls belooft het een gezellige avond te worden.

De zwaarste derde helft van het jaar vier je tijdens Zomerfeesten Hengevelde!

Zondag 16 juni
Op zondag crossen de eerste auto's al vanaf 9.30 over de baan bij de Autorodeo! Aansluitend kun je vanaf 15.00 Nederland - Polen kijken in het Oranje Café. DJ Lars zorgt ervoor dat de sfeer er goed in zit en DJ Ivar sluit de avond af.

Vrijdag 21 juni
Als het tweede weekend zomerfeesten Hengevelde van start gaat ben je wederom welkom in het Oranje Café voor de wedstrijd Nederland - Frankrijk! Na afloop sluiten THE GUILTY SIX de avond af met de bekendste Guilty Pleasures aller tijden. Daarnaast vindt de Teenageparty plaats in Feestcafé 't Snerpende Hertje. De DJ? Dat ben jijzelf!

Zaterdag 22 juni

  • Kuiermiddag
    Zaterdagmiddag wordt ook wel de Kuiermiddag genoemd op het terrein van de zomerfeesten Hengevelde. Met attracties voor de kids en een passend muzikaal programma voor de 'oudere' generatie. Kortom, een middag voor jong en oud!
  • Dé Zaterdagavond
    Met maar liefst 14 (!) verschillende acts op vijf verschillende podia is er genoeg kans om je heupen te laten draaien en keihard mee te zingen. Met onder andere Davina Michelle, Antoon, The Dirty Daddies, Broederliefde, La Fuente en nog véél meer te gekke artiesten!

Zondag 23 juni
Muziek, theater en volop vermaak voor de jongste gasten, wederom een gezellige dag voor jong en oud! Sluit jij de avond ook nog knallend af in de feesttent?

Wanneer

Prijzen

Vr 14 juni: Gratis
Za 15 juni: €17,50
Zo 16 juni: Autorodeo €10,00 Oranje café gratis
Vr 21 juni: €7,50, maar vóór 20.00u gratis
Za 22 juni: €17,50
Zo 23 juni: €10,00, maar vóór 17.00u gratis

Passe Partout (6 dagen feest): €50,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen