navigatie overslaan

Openluchttheater

Doktersbos Rock

  • 13 juli
  • 20:00
  • € 9,50
  • Nijverdal

Ook deze zomer ontbreekt Doktersbos Rock niet op het programma. Een heerlijk avondje genieten van lokale en regionale muziekhelden.

James ON

Stap in de wereld van James ON, een Nijverdalse band die zich gemakkelijk onderscheidt van andere bands met hun aanstekelijke mix van toegankelijke hits en verrassend onontdekte pareltjes. Bij James ON is geen nummer hetzelfde – bekende en obscure tracks wisselen elkaar af, en één ding staat vast: het publiek geniet ervan! Laat je meeslepen door de stevige klanken en beleef een muzikale trip die je niet snel zult vergeten!

TwentyFive

De coverband TwentyFive speelt met veel passie en energie: energie die direct overslaat op het publiek. Sinds 2014 zijn ze actief op allerlei podia, theaters, kroegen, tentfeesten en festivals. De huidige formatie bestaat uit: Emma (Zang/Toetsen), Gerjan (Zang/Gitaar), Jochem (Basgitaar), Daniël (Lead gitaar), Tim (Drums). Tijdens hun set nemen zij het publiek mee in een reis door de muziekwereld. Van de ‘golden oldies” tot en met nu, alles komt voorbij. Dit wordt gecombineerd met knallende medleys van verschillende genres. De formule tot het succes van elk feest!

Accidentals

De naam van deze ‘bende’ dekt de lading. Het was in eerste instantie namelijk niet écht de bedoeling om een blijvende status van deze band te maken, maar het is er wel van gekomen. ‘Ze blijven ons terugvragen’ aldus het excuus om door te gaan met deze band. En uiteraard is er de broodnodige klick. Een breed repertoire, feestnummers maar ook af en toe een verrassende cover uit lang vervlogen tijden. Perfect na gespeeld ? Welnee niet perfect, maar wél lekker of met een twist. De band heeft plezier en slingert dat ook de zaal in. CCR / Deep Purple / Shocking Blue / Elvis / De Dijk / Hazes / Simple Minds / Brood / Van (the man) om er een paar te noemen. Luister en swing. Het wordt zeker gezellig met een herkenbaar repertoire. En meezingen mag. De band: Aletta Berkhof / Edwin Rutgers / Wim Souhuwat/ Cees-Jan Caron / Paul Kleinmeulman / Jaap Harmsen / Rob Telgenkamp.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 9,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen