Grolsch International Jazz Festival Enschede

Enschede staat tijdens het Pinksterweekend in het teken van het Grolsch International Jazz Festival. Waylon sluit maandagavond het festival af met spetterend concert.

Gecombineerd met jong talent belooft het gevarieerde programma de stad drie dagen in de ban van jazz te houden. Het festival speelt zich voornamelijk af op de Oude Markt in Enschede en is gratis toegankelijk.

Naast een afwisselende jazzprogrammering vormt de Euregio Big Band Contest al jaren het hart van het festival: meer dan twintig big bands uit heel Nederland en daarbuiten die in drie categorie├źn tegen elkaar uitkomen. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de ArtEZ Composition Contest niet, een internationaal befaamde compositiewedstrijd voor componisten van alle nationaliteiten. Jazzerieje, een songfestival met nieuwe jazzsongs in de streektaal, is een waardevol gebleken onderdeel van het Enschedese festival.

Waylon Maandagavond 20 mei sluit Waylon het Grolsch International Jazz Festival in Enschede af. De eerste Nederlandse Motown-artiest met de heerlijke soulstem en zijn eigentijdse en eigenzinnige muziek zorgt voor een passend en knallend einde van het Pinksterweekend. Voor meer informatie kijk op: www.ijfe.nl

Programma

Wanneer

Locatie

Oude Markt

Adres
Oude Markt 1, Enschede
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.

Tip je vrienden

facebook twitter