Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Gaat voorlopig niet door: Twentse table d'hôte

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Niets schept zo'n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Elke zaterdag tussen 18.30 en 19.00 uur kun je aanschuiven aan onze Twentse Table d'hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert.

In een avondvullend programma maak je een culinair rondreisje door Twente en geniet je van (h)eerlijke en pure gerechten in verrassend gezelschap. Tijdens dit bijzondere viergangendiner (€ 48,00 p.p. excl. drankjes) proef je onder andere rundvlees van de eigen boerderij en andere smakelijke kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving.

Voor kinderen maken we met plezier een aangepast menu met verse ingrediënten.

Voor groepen vanaf 12 personen verzorgen we op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte.

Reserveren vooraf is noodzakelijk, dat kun je hier doen.

Wanneer

  • 1 jan - 31 dec 2020
    • elke zaterdag | uur

Prijzen

  • € 48,00 Entreeprijs

(excl. drankjes)

Locatie

Erfgoed Bossem

Adres
Dorpsstraat 7, 7635NA Lattrop-Breklenkamp
Telefoon
0541-221392
E-mail
Website
www.bossem.nl

Tip je vrienden

facebook twitter