Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Tijdelijk gesloten: Rondleiding Huis Singraven

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Rondleiding door Huis Singraven: iedere zaterdag om 14.00 uur vanaf 1 november 2019 tot 13 april 2020. Een ervaren gids gaat met u mee door het Huis en toont u de waardevolle kunst-, antiek- en meubelcollectie. Prijs: € 10,00 p.p.

Kaarten voor de winterrondleiding zijn te koop bij landgoedwinkel aan de Dinkel. Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding door het Huis. Een ervaren gids gaat met u mee door het Huis en toont u de waardevolle kunst-, antiek- en meubelcollectie die door de laatste bewoner van het Huis, de heer Laan, bijeen gebracht is.

Duur van de rondleiding: 1,5 uur.
Toegangsprijs: € 10,00 per persoon (aansluitend park combinatieprijs € 12,00). Kinderen tot 12 jaar alléén toegang onder begeleiding van een volwassene. Voor groepen vanaf 10 personen bestaat de mogelijkheid het gehele jaar door het Huis te bezoeken (uitsluitend op aanvraag). De toegangsprijs bedraagt dan € 9,00 per persoon.

Entree Landgoed/Huis Singraven(toegang via de Landgoedwinkel) www.singraven.nl

Wanneer

  • 1 nov - 13 apr 2020
    • elke zaterdag | - uur

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Combinatieprijs met park: € 12,00
Groepsprijs (v.a. 10 personen) € 9,00

Locatie

Voorlopig gesloten: Huis Singraven

Adres
Molendijk 37, 7591PT Denekamp
Telefoon
0541-351906
E-mail
Website
www.singraven.nl

Tip je vrienden

facebook twitter