Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Nieuwjaarsvliegeren Twenterand

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Stichting Vliegerfeest Twenterand organiseert Nieuwjaars vliegeren in Twenterand. Op zo'n 6 hectare weiland worden de vliegers opgelaten.

Dit jaar organiseert Stichting Vliegerfeest Twenterand al weer het 6e Nieuwjaarsvliegeren in de gemeente.

De insteek van het Nieuwjaarsvliegeren is om het nieuwe vliegerjaar te openen en gezellig een dag samen te vliegeren met allerlei soorten en maten vliegers. Veel vliegeraars zijn deze winter bezig geweest om nieuwe creaties te maken voor komend jaar en de eersten zullen zaterdag al te zien zijn.

Wilt u komen kijken naar verschillende creaties/vliegers, dan bent u van harte welkom op zaterdag 25 januari vanaf 10.30 uur bij De Johanneshoeve aan de Dalweg 39 in Westerhaar. Hier wordt een groot weiland ter beschikking gesteld voor vliegeraars en belangstellenden. De toegang en parkeergelegenheid is gratis en er worden versnaperingen en diverse drankjes verkocht. Tevens kan er gratis gebruik gemaakt worden van de zaal en toiletten van de Johanneshoeve “

www.vliegerfeesttwenterand.nl...

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Johanneshoeve

Adres
Dalweg 39, 7676SB Westerhaar-Vriezenveensewijk
Telefoon
0546-659115
E-mail
Website
www.dejohanneshoeve.nl
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter