Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Reggestreek Wandel4daagse

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vakantiepark Mölke organiseert i.s.m. Wandelvereniging Rijssen en Stichting Ontdek de Reggestreek de Reggestreek Wandel4daagse. Iedere dag is er een verrassende wandelroute beschikbaar van 10, 20 en 30 km.

Onderweg zijn tal van bezienswaardigheden te bezichtigen. Tijdens de wandeltochten maakt u kennis met de vele gezichten die de omgeving van Notter en Zuna kennen. Bossen, heide, de Regge, de Sallandse Heuvelrug en Twentse landschappen.

Eén dagje meewandelen? Prijs van een dagkaart is €4,50 (verkrijgbaar bij de start).

Wilt u kennismaken met GPS? U kunt bij Waypoint Notter een GPS-toestel lenen en een of meerdere dagen wandelen met GPS. Waypoint geeft ook uitgebreide instructie over het gebruik van GPS. GPS reserveren? Bel naar Waypoint 0548 – 541 803. Heeft u een eigen GPS apparaat, dan kunt u de routes downloaden via www.reggestreekwandel4daagse.nl

Finishen is elke dag mogelijk tot 17:00 uur.

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Dagkaart: €4,50.

Locatie

Partycentrum Mölke

Adres
Molendijk 107, 7466PD Zuna
Telefoon
0548519741
Telefoon
0548512743
E-mail
Website
www.molke.nl

Tip je vrienden

facebook twitter