Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Rondleiding en torenbeklimming Sint Nicolaaskerk

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Iedere woensdag in juli en augustus kun je deelnemen aan een rondleiding door de eeuwenoude Sint Nicolaaskerk, ook de toren kan dan beklommen worden.

O.l.v. een ervaren gids de meer dan 700 jaar oude kerk in Denekamp bezoeken. Al in 1276 wordt Denekamp als zelfstandige parochie genoemd. Je kunt tevens de oude toren in. Op de 1e verdieping is een permanente expositie ingericht over de klokken.

DEELNAME
Entree € 2,-.
Tijd: 15.30 uur.
Locatie: Hoofdingang St. Nicolaastoren, Nicolaasplein, Dene­kamp.

Wanneer

  • 1 jul - 31 aug 2020
    • elke woensdag | uur

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

Locatie

Sint Nicolaaskerk

Adres
Nicolaasplein 2, 7591 MA Denekamp
Telefoon
0541-351332
E-mail
Website
www.parochielumenchristi.nl

Tip je vrienden

facebook twitter