Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Culinaire Stoomtrein

Dineren op een bijzonder plek in Twente? Dat kan in een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein van Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Zinnenprikkelende proefrit

Een pop-up restaurant in een rijdende stoomtrein. Zinnenprikkelend en uniek! Terwijl u door het mooie Twentse coulisselandschap rijdt, legt sterchef Lars van Galen van Restaurant 't Lansink in Hengelo u samen met zijn team culinair in de watten. Na ontvangst met een aperitief op Station Haaksbergen begint de 2,5 uur durende proefrit en geniet u van een vorkjesdiner bestaand uit zes heerlijke gangen met bijpassende wijnen.

Een greep uit de gerechtjes uit het Museum Buurtspoorwegmenu

De dienstregeling

Het pop-up restaurant op rails rijdt in 2018 op vrijdag 26 januari / 23 februari / 23 maart / 28 april / 25 mei / 29 juni / 20 juli / 24 augustus / 28 september / 26 oktober / 23 november en 28 december.

U betaalt een vaste all-in prijs van € 135,00 per persoon. Het aantal couverts is vastgesteld tussen de 30 en 60. Op tijd reserveren is dus een must.

Deelnemen?

U kunt deelnemen door vooraf te boeken (verplicht) via www.museumbuurtspoorweg.nl (kijk onder extra's) of door een mail te sturen naar info@hotellansink.nl.

De ritten gaan door vanaf 30 couverts.

Samenwerking

Het Pop-up restaurant is een samenwerking tussen Tuindorphotel & Restaurant 't Lansink uit Hengelo en Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.

Wanneer

Prijzen

  • € 135,00 Deelnameprijs

per persoon, All-in.

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481JA Haaksbergen
Telefoon
053-5721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl