Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Kerstmarkt Vroomshoop 2018

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Er is een kerstman, muziek, verwarmd Horecaplein en volop eten en drinken. De kerstmarkt is te bezoeken van 16.00 tot 21.00 uur.

De kerstmarkt vindt dit jaar plaats op vrijdag 14 december en wordt opnieuw gehouden tijdens de sfeervolle avonduren. De markt zal prachtig verlicht zijn door duizenden lampjes. Ruim 60 deelnemers nemen elk jaar deel aan de kerstmarkt. Het middelpunt vormt een metershoge verlichte kerstboom. Verder is er een kerstman, muziek, verwarmd horecaplein en volop eten en drinken. Van oliebollen tot warme snacks. De toegang tot de kerstmarkt in de Koningin Beatrixlaan is gratis. De kerstmarkt is te bezoeken van 16.00 tot 21.00 uur.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Koningin Beatrixlaan

De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter