Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Heerlijcke Markt Diepenheim met Boeken- en Platenmarkt

Heerlijcke Markt Diepenheim: een markt met unieke, creatieve producten en proeverijen van ambachtelijke producten in Diepenheim. Kom ook en laat je verrassen!

Heerlijcke Markt Diepenheim is een lifestyle markt, waar een gevarieerd aanbod van creatieve, ambachtelijke en duurzame producten te vinden is. Tevens biedt de markt ruimte aan kunstenaars en muzikanten om zich aan het publiek te vertonen. Natuurlijk zijn er ook proeverijen van verschillende ambachtelijke producten.

Unieke combinatie met de Boeken- en Platenmarkt
Voor het tweede jaar wordt de Heerlijcke Markt in combinatie met de Boeken- en Platenmarkt georganiseerd. Dus.. mocht je nog op zoek zijn naar een speciaal boek of unieke plaat? Kom dan naar de Boeken- en Platenmarkt in het centrum van Diepenheim en wie weet.. Boekenverkopers uit Twente en de Achterhoek stallen hun waren uit op het Plein Onder de Platanen. De kramen op deze boekenmarkt zijn ruim opgesteld zodat de liefhebber op zijn gemak kan snuffelen tussen de boeken. Ook dit jaar ontbreken de kramen met VINYL elpees en cd’s niet.

Ook de winkels zijn vandaag tussen 12.00 en 17.00 uur geopend.

Kom ook en laat je verrassen!

Voor meer informatie betreffende deelname aan de markt kunt u contact opnemen via info@heerlijckemarktdiepenheim.nl

Wanneer

  • -

Locatie

Cultuurcentrum Herberg de Pol

Adres
Raadhuisstraat 8, 7478AG Diepenheim
Telefoon
0547-352911
E-mail
Website
www.herbergdepol.nl/