Kerstmarkt Denekamp 2019

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

De kerstmarkt in Denekamp valt samen met de Grote Twentse Midwinterhoornwandeling. Nadat je eerst lekker hebt gewandeld kun je de sfeervolle en gezellige kerstmarkt op het Nicolaasplein bezoeken. Hier vind je houten huisjes, kerstkramen met glühwein en diverse lekkere hapjes.

Intocht en levende kerststal
Op het Nicolaasplein zal drie keer de vertelling van het kerstverhaal worden nagespeeld. Jozef en Maria trekken op hun ezeltje het kerstdorp binnen, gevolgde door de herders met hun schapen en drie wijzen met hun kameel. In de kerststal wordt het kerstverhaal vertelt en uitgebeeld door de kerstgroep. Dit schouwspel vindt plaats om 12.30, 14.00 en 15.30 uur.
Muziekoptredens in de kerststal
In de kerststal zal het Pop-Rockkoor om 13.00, 14.30 en 16.00 uur drie optredens van een half uur verzorgen, afgewisseld met akoestische meerstemmige muziek van de band Spoenk, zij spelen om 13.30, 15.00 en 16.30 uur.
Bezoek schapen en kameel
Schaapsherder Mieke Boode zal met haar schaapskudde de hele dag aanwezig zijn en af en toe een ronde lopen over de kerstmarkt én zij krijgt gezelschap van een kameel, deze speelt niet alleen bij de intocht een grote rol maar zal ook af en toe een ronde over de kerstmarkt doen.
Koets & Kerstman
Vanaf eetcafé Eigenwijs kun je tussen 12.30 uur en 16.00 uur een ritje maken in de koets samen met de Kerstman!

DOWNLOAD FLYER

omschrijving
omschrijving

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Nicolaasplein

Adres
Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter