Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Slipjacht Ootmarsum

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt de jaarlijkse slipjacht Ootmarsum gereden. Volg hen tijdens de prachtige route en stop op de aangegeven zichtlocaties om hen te zien komen om door te trekken naar de volgende skills. De start is tussen 12 en 12.30 uur op het Kerkplein in Ootmarsum.

De start is tussen 12:00 en 12:30 uur op het Kerkplein in Ootmarsum. Na de opening zullen zij rond 13:00 uur vertrekken om de "jacht" te starten.

Jacht Ootmarsum Ootmarsum is de jongste jacht van de KNJV, die sinds januari 2017 gehouden wordt in het prachtige, landelijke essengebied rondom het oude stadje. Met de start vanaf het kerkplein, wordt gereden door het glooiende landschap, waarbij de route over diverse landerijen voert. De prachtige natuur, fraaie boerenerven en de monumentale panden waar de kills gehouden worden, zijn voor de deelnemers en het publiek een lust voor het oog.

Geweldig EVENEMENT Volg hen tijdens de prachtige route en stop op de aangegeven zichtlocaties om ons aan te zien komen om door te trekken naar de volgende kills. Er is een tussenstop bij locatie Erve Deperman, Zoekeweg 18, te Reutum. www.ervedeperman.nl

ROUTE https://www.slipjachtootmarsum.nl/route-2020.

ORGANISATIE OOTMARSUM Fieldmasters : Wim Wielheesen, Max Trenning Jachtcomité : Marcel Bruns, Marcel Damhuis, Martin Koster, Gerard Lansink, Harrie Poppink Wouter Prinsen.

Wanneer

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kerkplein Ootmarsum

Adres
Kerkplein, 7631 EW Ootmarsum

Tip je vrienden

facebook twitter