Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Twentse Vrouwenloop 2017

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op zondag 25 juni 2017 wordt de 8e editie van de Twentse Vrouwenloop georganiseerd op het terrein van de Universiteit Enschede. Bij dit evenement speciaal voor vrouwen staan samen sporten, gezelligheid en plezier centraal!

Na een gezamenlijke warming-up kan er gekozen worden uit 5 of 10 km hardlopen, 6km wandelen of de moeder-dochterloop van 800 m, waardoor het evenement toegankelijk is voor zowel beginnende als gevorderde hardloopsters.

Op het terrein van de Universiteit Twente is een prachtig en groen parcours uitgezet. Daarbij zal er een Lifestyledorp komen met diverse stands die leuke producten speciaal voor vrouwen aanbieden. Voor de bezoekers van dit evenement is er uiteraard ook genoeg te beleven. Naast het aanmoedigen van de hardloopsters kunnen zij genieten van een hapje of drankje op het gezellige terras of het Lifestyledorp ontdekken met allerlei leuke activiteiten.

Tijdens de Twentse Vrouwenloop wordt er aandacht besteed aan De Nije Stichting. De stichting zet zich in voor (ex) kankerpatiënten om ze even in het zonnetje te zetten. Voor elke inschrijving gaat er 2 euro naar de stichting toe.

Wanneer

Prijzen

  • € 13,00 Deelnameprijs

Locatie

Universiteit Twente

Adres
Drienerlolaan 5, 7522NB Enschede
Telefoon
0534899111
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Enschede Promotie.

Tip je vrienden

facebook twitter