navigatie overslaan

actief

FTC CC’75 Holterberg mountainbike toertocht

  • 11 nov 2023
  • 09:00
  • € 5,00 - € 7,00
  • Nijverdal

Op zaterdag 11 november vindt, de VolkerWessels Teunis Holterberg ATB-toertocht plaats. Eén van de mooiste manieren om de Sallandse Heuvelrug en Holterberg te ervaren is toch wel op de fiets!

Vakkundig

Het is voor de Fietstoerclub CC’75 een uitdaging om een ATB tocht uit te zetten zoveel mogelijk buiten de welbekende “paarse” en “blauwe” MTB-route. Toch is het wederom gelukt een aantrekkelijke ATB toertocht van 35 en 55 km te organiseren. Mooie singletracks, bos en hei, pittige beklimmingen en afdalingen, het zit er allemaal in. De tocht voldoet aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots draagt de tocht het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Zowel de korte als de lange route gaan eerst richting Hellendoorn, de 55 km maakt een extra lus richting Holten. De 35 km heeft onderweg 1x een verzorgingspost met technische ondersteuning en de 55 km heeft nog een extra verzorgingsstop.

Info

Je start tussen 9.00 en 10.00 bij camping De Noetselerberg. De kosten bedragen voor NFTU leden € 5,00, voor niet leden € 7,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Daarvan wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee wordt bijgedragen aan de instandhouding van dit prachtige natuurgebied.

Voor snelle doorstroming wordt verzocht gebruik te maken van voorinschrijving via de website of fietssport.nl. Starten kan dan middels Scan en Go. Mocht voorinschrijven niet lukken dan kun je ter plekke inschrijven en contant betalen.

Met extra zorg

Op camping De Noetselerberg zijn kleed- en doucheruimtes aanwezig. Medewerkers van Teunis, de sponsor, staan klaar om je ATB schoon te spuiten. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om op de camping iets te eten en te drinken.

Fietstoerclub CC’75 staat uiteraard weer borg voor een solide organisatie van deze schitterende tocht en hoopt op veel enthousiaste deelnemers!

Wanneer

Prijzen

Prijs voor leden
€ 5,00
Prijs voor niet-leden
€ 7,00

Van het inschrijfgeld wordt €1,00 per deelnemer afgedragen aan de Stichting Support For Nature. Hiermee dragen wij bij aan de instandhouding van ons prachtige natuurgebied.

Op de kaart

Meer leuke evenementen