Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Twente Asperge Tour 2018

In het officiële aspergeseizoen vanaf van 12 april tot en met Sint Jan 24 juni 2018 kunnen zowel Twentenaren als toeristen 10 weken lang gaan genieten van vele activiteiten met asperges uit Twente.

Dit culinaire evenement vindt in navolging op de Twente Asperge Tour 2017 voor de zesde keer plaats en zal ieder jaar terugkeren in het aspergeseizoen. De organisatie is in handen van JR Wijn en Spijs te Delden.

De activiteiten variëren van proeverijen, lunches, diners, streekmarkten, verkiezingen, kookwedstrijden, boerderij bezoeken, langs streekproducenten, fiets– en wandeltochten, picknicks op landgoederen, bezichtigingen van Kastelen en Landgoederen, workshops en masterclasses in relatie tot de Twentse asperges.

In samenwerking met hoteliers, restaurateurs, wijnkopers, ambachtelijke slagers en andere partijen op het gebied van Kunst, Cultuur, Historie en Toerisme in heel Twente zijn er activiteiten uitgedacht en ontwikkeld voor Twentenaren en Toeristen.

Je kunt de Twente Aspergetour 2018 volgen via deze website.

Wanneer

  • 12 apr - 24 jun 2018
    • dagelijks

Locatie

Diverse locaties Twente