Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Expositie van Nicole Tanke “Lines of Silence”

In de periode van 30 maart t/m 3 juli 2018 is er weer een wisselexpositie. Oostwal 2 is geopend van donderdag t/m zondag van 12:00-17:00 uur.

Fotografe Nicole Tanke tracht in een continue zoektocht de balans te vinden tussen rust en avontuur. Deze persoonlijke ontdekkingstocht van de afgelopen jaren vertaalt zich in haar werken. In de serie abstracte fotokunstwerken “Lines of Silence” zien we beelden die rust en vrijheid uitstralen. Beelden met een eigen werkelijkheid.

De opening vindt plaats op zondag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd.

Abstracte fotokunst Fotokunstenaar Nicole Tanke laat je je eigen keuze in vrijheid zien en daartoe nodigt zij elke moderne kunstliefhebber uit om door haar ogen mee te kijken naar het veelzijdige lijnenspel van bijzondere locaties maar ook de alledaagse elementen buiten op straat, waar men vaak in deze huidige hectische samenleving aan voorbij loopt. Deze serie abstracte fotokunstwerken tonen de lijnen en patronen van haar wereld, de lijnen van stilte. De Straight Photography stroming, oftewel eerlijke fotografie is de stroming waarin Nicole zich herkent. Deze fotografiestroming uit de kunstgeschiedenis ziet het bijzondere in het gewone en besteedt veel aandacht aan scherpte detaillering en beelduitsnede. De beelden hebben een eigen werkelijkheid.

De ommezwaai De fotografe ruilde na een burn out haar veilige leven met een vaste baan om naar een bewuster leven en zoektocht in haar creatieve en persoonlijke ontwikkeling. De ontdekking van de camera in 2013 hielp haar daarbij en veranderde haar kijk op de wereld en ze ontdekte prachtige kunst in het dagelijks leven. “Ik wil een bewuster leven en alleen dingen doen die mijn hart echt sneller doen kloppen: ik wil mijn rechterbrein en creativiteit ontwikkelen, avonturen ontdekken en beleven. Mensen inspireren en bewust maken, maar ook om prachtige foto’s te maken”, aldus Nicole. Deze persoonlijke ontdekkingstocht van de afgelopen jaren vertaalt zich in haar abstracte fotokunstwerken en vindt u terug het deze debuutexpositie.

Openingstijden: donderdag t/m zondag van 12.00-17.00 uur.

Meer informatie:www.linesareeverywhere.com

Wanneer

  • 30 mrt - 3 jul 2018
    • elke donderdag | - uur
    • elke vrijdag | - uur
    • elke zaterdag | - uur
    • elke zondag | - uur

Locatie

Galerie Oostwal2

Adres
Oostwal 2, Ootmarsum
Telefoon
0541769043
E-mail
Website
www.oostwal2.nl