Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Tour de Boer met de fiets

Tijdens het weekend van 8, 9 en 10 juni vindt in Ootmarsum het gastronomische festival "Ootmarsum Culinair" plaats.

Er zullen vooral gerechten worden gepresenteerd die zijn gemaakt met lokale producten. Je kunt hierbij denken aan Twentse Mozzarella, Shiitake, Dinkeldalvlees van de Limousin koeien, de Twentse Blauwe (kip) Otmar Bier en Twentse Whisky ....benieuwd waar al die heerlijke producten vandaan komen?

Neem een kijkje op de boerderij! Op zondag 10 juni kun je met de fiets langs een aantal van deze heerlijke adresjes en met eigen ogen zien hoe deze Twentse streekproducten nu daadwerkelijk worden gemaakt.

Op zondag 10 juni kom je langs de volgende adresjes:

Shiitake kwekerij Masselink
Landgoedtuinderij de Witte Raaf
Boergondische Boer Erve Elferman
Buffalo Farm Twente

ROUTE CA. 30 KM
Je kunt starten tussen 10.00 en 11.00 uur vanaf de VVV in Ootmarsum of de VVV in Denekamp. De route is ca. 30 km lang. Om ca. 14.30 uur eindigt de tocht in Ootmarsum. Je kunt dan vervolgens rustig rondlopen op het foodplein, de "Piazza Cucina" rondom het kerkplein in Ootmarsum. Hier kun je bij diverse 'petit restaurants' originele gerechten proeven die met de streekproducten bereid zijn. Een winegallery met biologische wijnen zorgt voor een bijpassende wijn bij elk gerecht.

DEELNAME
De fietsroute kost € 2,00 p.s.

FIETSROUTE KOPEN
De route is vanaf vrijdag 1 t/m zondag 10 juni te koop bij de VVV's in Ootmarsum en Denekamp.

STARTEN
Zondag 10 juni tussen 10.00 en 11.00 uur. (het is na 11.00 uur niet meer mogelijk te starten i.v.m. de openingstijden van de deelnemende locaties)

STARTLOCATIES
VVV Ootmarsum, Markt 9, Ootmarsum. tel. 0541-291214,
VVV Denekamp, Oldenzaalsestraat 39, Denekamp. tel. 0541-355752,

Wanneer

Prijzen

  • € 2,00 Entreeprijs

€ 2,00 per route

Locatie

VVV's in Ootmarsum en Denekamp