Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Door de bomen het bos zien – op pad met een natuurgids

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wandel met een natuurgids en luister naar de verhalen van de natuur, cultuurhistorie op de Sallandse heuvelrug.

Een mooi moment om met het hele gezin naar buiten te gaan. Kom mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois dat de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft. Je komt van alles te weten over de cultuurhistorie, het ontstaan en de natuur op de Sallandse Heuvelrug. Leuk en stiekem ook een beetje leerzaam.

Wandel mee met een natuurgids en geniet van de bossen en bomen op de Sallandse Heuvelrug. De gids neemt u mee door de bossen en naar de heide. Geniet van het bos, de prachtige vergezichten en het on-Hollandse landschap op de Sallandse heuvelrug.

De start van de wandelingen is bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS Nijverdal. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. De lengte van de wandeling is rond de 4 à 5 kilometer. Kosten voor volwassenen €4,-- en €2,50 voor de kinderen t/m 12 jaar.

De Sallandse heuvelrug biedt u bergen aan natuur. Een prachtige wandeling voor het hele gezin. Ga mee op ontdekkingstocht door het bos. En ontdek door de bomen het bos.

Aanmelden via de website

Na de wandeling is het heerlijk bijkomen binnen of op het terras bij het restaurant Buitengewoon Lekker in het BuitenCentrum.

Informatie: BuitenCentrum aan de balie of telefonisch 0548-612711

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 4,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Adres
Grotestraat 281, 7441GS Nijverdal
Telefoon
0548-612711
Website
www.sallandseheuvelrug.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter