Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Rustig aan de Sallandse Heuvelrug ontdekken

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Maak een wandeling langs heuvelachtige heidevelden en verlaten paden. Geniet in een rustig tempo van de prachtige glooiende heidevelden en de vergezichten. Laat u verrassen door de bergen vol natuur.

De start is bij het BuitenCentrum, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal. Vandaar gaat u met de auto naar het uitzichtpunt Noetselerberg. Een vergunning om hier te parkeren wordt verzorgd.

Bij het uitzichtpunt start de wandeling. De gids vertelt u graag over het uitgestrekte gebied, de cultuurhistorie en over de planten en dieren van het gebied.

U heeft een uitgebreid zicht over de weidse heidevelden en bosranden en natuurlijk gelegenheid om foto's te maken en vragen te stellen. Onderweg is er een pauze en krijgt u koffie of thee met iets lekkers aangeboden. Dit is bij de prijs inbegrepen.

U kunt zich aanmelden via de website van het BuitenCentrum.

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Locatie

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Adres
Grotestraat 281, 7441GS Nijverdal
Telefoon
0548-612711
Website
www.sallandseheuvelrug.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter