Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Jubileum expositie van Kunstkring Westerhaar

“Weerspiegeling” met werk van de jubilerende Kunstkring Westerhaar. Geopend van 6 juni t-m 6 juli op wo, do en vr van 14 tot 16 uur. Gratis toegang.

Het Expositiehuis Den Ham nodigt u van harte uit voor de nieuwe tentoonstelling “Weerspiegeling” met werk van de jubilerende Kunstkring Westerhaar. Dit jaar viert de Kunstkring het 45- jarig bestaan. De Kunstkring Westerhaar wil kunstbeleving en het maken van kunst bevorderen. Zij doet dit door het aanbieden van lessen tekenen en schilderen voor volwassenen en kinderen. Bij het 40 jarig jubileum had ze zich als doel voor het volgende lustrum gesteld, de Twenterandse kunstenaars voor het voetlicht te halen. Dat is gebeurd door het samenstellen van een digitale kunstmuur in het gemeentehuis, waarop filmpjes van deze kunstenaars te zien zijn. In het kader van het 45-jarige jubileum wordt er ook een kunstmarkt georganiseerd.

Deze vindt plaats op zaterdag 23 juni op het plein voor “het Punt” in Vroomshoop. Er hebben zich diverse lesgroepen reeds aangemeld voor deelname. Daarnaast zullen kunstenaars uit het hele land, zelfs België, hun werk laten zien. Het getoonde werk is van hoog niveau, divers: variërend van schilderijen, keramiek, beelden tot glaswerk. In de komende periode valt het werk van de leden van de Kunstkring Westerhaar te zien in de expositieruimte van het Middendorpshuis in Den Ham en in de hal van het gemeentehuis te Vriezenveen.

Wanneer

  • 6 jun - 6 jul 2018
    • elke woensdag | - uur
    • elke donderdag | - uur
    • elke vrijdag | - uur

Locatie

Stichting Expositiehuis

Adres
Grotestraat 4, 7683BB Den Ham
Telefoon
0546-671864
E-mail
Website
www.expositiehuisdenham.nl