Ratjetoe! Kunst- en boekenmarkt

Op zaterdag 17 september 2022 wordt voor de 3e keer het Ratjeoe festival gehouden in Denekamp. Op deze dag showen (en verkopen) niet alleen kunstenaars en andere creatievelingen hun werken, maar zijn ook de boeken- en platenverkopers weer van de partij.

Net als voorgaande keren zijn er ook dit jaar bekende, en misschien minder bekende streekproducten te koop. Kinderen mogen zich uitleven bij de creatieve activiteiten, zoals o.a. schilderen op behang, bloempotten beschilderen en er is zelfs een poppenkast! Volwassenen kunnen zich laten rondleiden door de prachtige middeleeuwse Sint-Nicolaaskerk. En voor de gezelligheid is er natuurlijk live muziek en een creatief staattheater. Kortom: Een gezellige Ratjetoe.

Kom kiek’n!

HEB JE INTERESSE OM DEEL TE NEMEN?
Kunstenaars en andere creatievelingen, boeken- en platenverkopers en verkopers van streekproducten hebben nog tot 31 augustus de tijd om een kraam te reserveren. De huur van een kraam bedraagt 40,00 euro en je krijgt dan de beschikking over een kraam van 4 meter. Deze mag je eventeel ook delen met een bekende. Stuur een e-mail naar:

. Voor meer info kun je contact opnemen met Betsie Eppink: 06-26126346

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Nicolaasplein

Adres
Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp

Tip je vrienden

facebook twitter