Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Ga je mee de dag plukken?

Heb jij wel eens de dag geplukt? Zomaar, helemaal voor jezelf een dag plezier maken, nieuwe ervaringen opdoen, veel wijzer worden van jezelf en je dan, aan het einde van de dag, volkomen kalm en gelukkig voelen? Waarschijnlijk zul je, als je heel eerlijk bent, zeggen ´veel te weinig´.

Wat we gaan doen?

– Eerst maar eens even lekker koffie/thee drinken en kennismaken met elkaar, bij ons op de boerderij. – Meditatief lopen om alles even achter je te laten waar je deze dag toch echt niets aan kunt veranderen zodat je daarna – gaat ervaren dat je ook op hele andere manieren kunt kijken, luisteren, proeven, voelen en ruiken. Meestal gebruik je je zintuigen maar op één manier maar er zijn nog veel meer manieren om je zintuigen te gebruiken. Vandaag ´gebruiken´ we de natuur hiervoor om te ervaren hoe anders het ook kan. Morgen kun jij het ook toepassen in je gewone leven. – picknicken – genieten van de omgeving en alles wat de natuur nog meer te bieden heeft – spontane meditatieve- en mindfull oefeningen die aansluiten op jouw vragen en passen in het moment.

Meer informatie lees je op: http://eeninnerlijkereis.nl/natuurbeleving/.

Wanneer

  • -

Locatie

Erf Pardies - Fleringen

Adres
Putmansweg 9, Fleringen