navigatie overslaan

theater

KSW Sprookjesconcert "Sneeuwkapje en de 7 glazen muiltjes?"

  • 23 jun 2019
  • 14:00
  • gratis - € 5,00
  • Nijverdal

Vanmiddag verandert het Openluchttheater op magische wijze in een Sprookjesbos! Het Sprookjesconcert van muziekvereniging KSW is elk jaar weer één groot feest! Er wordt gezongen, gedanst, prachtige muziek gemaakt en er worden sprookjes verteld om heerlijk bij weg te dromen.

Hoewel…soms is het ook wel een beetje spannend en er dreigt wel eens wat mis te gaan, maar gelukkig is het tot nu toe, dankzij de hulp van de kinderen, altijd goed afgelopen!

De koningin van Sprookjesland heeft ons verteld dat de postkoets met de uitnodigingen haar land is ingestuurd. Wij vragen ons inmiddels wel af welke sprookjesfiguren we dit jaar mogen verwelkomen. Tot nu toe hebben wij daarover nog geen schrijven ontvangen en tasten wij volledig in het duister. Is het Sneeuwwitje? Is het Roodkapje? Of toch Klein Duimpje of Assepoester?

Als je, net als wij, heel benieuwd bent naar wie ons komt bezoeken, kom dan op 23 juni om 13:30 uur naar het Openluchttheater en beleef het met ons mee!

Een kaartje voor het Sprookjesbos kost voor basisschoolleerlingen €0,-. Voor oudere kinderen bedraagt de entree €2,50 en volwassenen kunnen een kaartje kopen voor €5,- Tot dan!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
gratis
Entreeprijs Volwassenen
€ 5,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 2,50

Op de kaart

Meer leuke evenementen