Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Tour de Vjenne

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 september 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het is een traditie. Het Historisch Museum Vriezenveen zorgt elk jaar in het begin van de zomer voor een prachtige tocht door het Twentse landschap. met stops in Tubbergen en Denekamp

Het is een traditie. Het Historisch Museum Vriezenveen zorgt elk jaar in het begin van de zomer voor een prachtige tocht door het Twentse landschap.

Ook dit jaar doorkruisen we met twee keer een stop, een in Tubbergen en een in Denekamp, weer heel bijzondere delen van Twente.

De Tour de Vjenne wordt twee keer gereden, een keer op 22 mei en een keer op 20 juni. Beide keren is de start om 13.00u vanaf de veemarkt aan de Bouwmeesterstraat te Vriezenveen.

In Tubbergen is er een stop bij de basiliek en in Denekamp bij Wonderryck staat er voor de deelnemers koffie/thee of cappucino met appeltaart klaar. Bovendien kan men er op de foto met “Loesje”. Voor wie durft, want Loesje is een levende koningspython. In Wonderryck staat er ook een gids klaar voor een rondleiding, is er een 3D film te bekijken en is er gelegenheid een wandeling te maken door de mooie landschapstuin.

Om mee te kunnen doen aan deze bustocht door het wonderschone Twente kunt u zich opgeven bij het Historisch Museum, Westeinde 54 Vriezenveen. U kunt daar ook de kaartjes voor de tocht kopen à raison van € 24,=. Het telefoonnummer van het museum is 0546-563476.

Wanneer

Prijzen

  • € 24,00 Entreeprijs

Inclusief koffie / thee en appeltaart

Locatie

Historisch Museum Vriezenveen

Adres
Westeinde 54, 7671CD Vriezenveen
Telefoon
0546-563476
E-mail
Website
www.museumvriezenveen.nl
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .

Tip je vrienden

facebook twitter