navigatie overslaan

muziek

All Mellow Straatmuziekfestival

  • 29 jun 2019
  • 12:00- 22:00
  • gratis

Podium Paco Plumtrek presenteert de elfde editie van het All Mellow Straatmuziekfestival op zaterdag 29 juni!

All Mellow Straatmuziekfestival

Het All Mellow Straatmuziekfestival vult ieder jaar in juni de straten van de Almelose binnenstad met de mooiste akoestische muziek. Dit Straatmuziekfestival is het grootste van Nederland en heeft ieder jaar weer een mooi programma van talentvolle acts, bekend en minder bekend. Drijvende kracht achter het festival is Podium Paco Plumtrek, het ‘undergroundste’ podium van Almelo en omstreken.

De binnenstad van Almelo is het decor voor het All Mellow Straatmuziekfestival. Verspreid over de stad klinkt er muziek en alle acts spelen akoestisch, dus onversterkt! Dat betekent dat het publiek lekker dicht bij de artiesten moeten komen staan om het goed te kunnen horen. Hierdoor ontstaat altijd een unieke intieme sfeer. En de entree is helemaal gratis!

Ook dit jaar is weer gelukt om een flink aantal fantastische acts te boeken. Zij spelen verspreid door het centrum van Almelo op de middag en de avond op zaterdag 29 juni.

Voor de voorpret worden deze bands nu alvast in het zonnetje gezet zodat zoveel mogelijk liefhebbers deze datum in hun agenda vrijhouden. De entree is gratis, als je al je vrienden meeneemt dan wordt het jouw feestje!

Programma

Het programma bestaat uit onder meer de volgende acts:
- The Hackensaw Boys
- The Ragtime Rumours
- Valvetronic Brassband
- Pyrolysis
- Plunder
- Göksel Yilmaz Ensemble
- Get Jealous
- Stereo Naked
- MILO
- Sfeerbeheer
- Legendary Orchestra of Love
- Baragan
- Gumbo

Voor jonge muzikanten en hun bands uit Almelo en omstreken is er ieder jaar speciaal ruimte in het middagprogramma van All Mellow.
Endless Explorers is dit jaar één van deze bands.
Heb je ook een akoestische band en wil je meedoen?
Je kan je opgeven tot 15 mei (maar hoe eerder hoe beter)

Het festival is de hele dag gratis toegankelijk!

Kijk voor alle speelschema's ook op www.pacoplumtrek.nl.

Het All Mellow Straatmuziekfestival wordt gesponsord door CAA, Almelo Promotie, het Roggekamp/Peitschfonds en de lokale horeca.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Op de kaart

Meer leuke evenementen