navigatie overslaan

film

Huisdiergeheimen 2

  • 2 juni - 11 aug 2019
  • € 7,00 - € 8,00
  • Nijverdal

Net als in deel 1 van deze film van de makers van Minions, De Grinch en Sing, gaat deze hilarische film over het leven van onze geliefde huisdieren. Wat spoken zij uit als wij naar ons werk of naar school zijn vertrokken?

Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy.

Het scenario van Huisdiergeheimen 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).
In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius) en Henry van Loon (Norbert).

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 8,00
CJP prijs
€ 7,00

Op de kaart

Meer leuke evenementen