navigatie overslaan

Geniet van kunst, live muziek en culinaire verrassingen.

Kunst in het Volkspark

  • 11 jun 2023
  • 11:00- 17:00

Dit jaar vindt alweer de 28e editie plaats van hét kunstevent van Enschede.

Kunst in het Volkspark is het grootste kunstevenement in Twente, waarbij 170 (inter)nationale kunstenaars hun werk exposeren in het mooie Volkspark van Enschede. Naast de individuele kunstenaars is er ook een Kunstdorp waar culturele instellingen en galeries de bezoekers informeren over hun aanbod. Op verschillende plekken in het park is er live muziek en theater en de horeca is uiteraard ook vertegenwoordigd.

Kom jij ook struinen langs de vele kramen waar 170 kunstenaars hun werk exposeren of genieten van de sfeer, bijzondere horeca en optredens aan de waterkant?
Bekijk hier alle deelnemers van dit jaar en bekijk hier de plattegrond voor de kunstenaarsplekken én de horeca- en muziektenten.

Kleurplaten actie

Doe tijdens Kunst in het Volkspark mee aan onze kleurplaat actie en maak kans op een uitgebreid Enschede-pakket met kaarten voor het Wilminktheater of De Museumfabriek!

Tijdens Kunst in het Volkspark zal ook ons grote Landmark van Enschede aanwezig zijn. Zie je de stand? Dan kunnen de kinderen zich daar goed vermaken met een leuke kleurwedstrijd. Lever jouw mooie kleurplaat in bij de infostand en maak kans op leuke prijzen!

Lukt het niet om de kleurplaat bij Kunst in het Volkspark in te kleuren of in te leveren? De kleurplaat kan ook worden opgehaald en ingeleverd bij de Tourist info (t/m 9 juni), download de kleurplaat hier. Je mag de kleurplaat ook mailen naar .

Op dinsdag 20 juni 2023 worden de winnaars van de mooiste/meest creatieve kleurplaat bekend gemaakt.

Wanneer

-

Locatie

Op de kaart

Meer leuke evenementen