Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

In de tied

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

‘Hee is ‘oet de tied’ kommn.’ Elke Twent kent die prachtige uitdrukking en weet ongetwijfeld wat daarmee bedoeld wordt. Ja, zodra je ‘oet de tied’ bent, dan blijf je dat nog wel even.

En daarom vindt Tweeduuster juist dat wat je ‘in de tied’ doet tamelijk belangrijk. Tweeduuster is de benaming voor dat dagelijkse, kortdurende schemermomentje: de overgang van het licht naar het donker. Het stille momentje in de vooravond dat ruimte schept voor mijmering en overpeinzing en zorgt voor inspiratie. Laat je samen met Jan Riesewijk en het gezelschap meenemen op een schemerige Nedersaksische reis vol verbazing, ontroering, humor en herkenning met mooie leedkes en vertelsels over liefde, lust, leed, leven en lachen’ in onze eigen mooie moodersproake.

Of bekijk de website www.stadstheaterdebond.nl/theater/in-de-tied-tweeduuster-met-o.a-jan-riesewijk/24-01-2020-20-15

Wanneer

Prijzen

  • € 24,00 Entreeprijs

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl

Tip je vrienden

facebook twitter