Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Inleiding Les contes d'Hoffmann

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zullen publieke locaties waar bijeenkomst plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden worden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Jouke Gietema (Filmhuis Oldenzaal) en Ben Coelman (Nederlandse Reisopera) hebben weer filmvertoningen van opera’s voor u geselecteerd, waardoor de magie van opera toch in Oldenzaal kan worden beleefd.

De Wiener Philharmoniker speelt Les contes d’Hoffmann van Jacques Offenbach. Een opéra fantastique’ waarin de romantische dichter Hoffmann in een dronkemansroes de belangrijke vrouwen uit zijn leven bovenhaalt. Lichtzinnig gedweep met een zingende mechanische pop Olympia, echte maar gedwarsboomde liefde met de zangeres Antonia en passief getalm met de courtisane Giulietta. In proloog en epiloog wordt Hoffmann getoond als verteller van deze verhalen, terwijl hij wacht op de prima donna Stella, die uiteindelijk een combinatie is van zijn drie eerdere liefdes.

Of bekijk de website www.stadstheaterdebond.nl/theater/filmtheater-les-contes-dhoffmann-filmhuis-oldenzaal-de-bond/26-01-2020-14-30

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Locatie

Stadstheater De Bond

Adres
Molenstraat 25, 7573 BJ Oldenzaal
Telefoon
0541-536300
E-mail
Website
www.stadstheaterdebond.nl

Tip je vrienden

facebook twitter